Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.

Vouchere de vacanta

Vouchere de vacanta:

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Elana Tour accepta vouchere de vacanta

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta ?

Oferta se poate solicita pe e-mail, telefonic sau in agentie insa, atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism Elana Tour. Poti plati cu vouchere de vacanta la toate agentiile care au semnate contracte cu emitentii de tichete: CHEQUE VACANCES, EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.

 

  • O vacanta pe litoralul romanesc
  • Un weekend la munte
  • Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa
  • O mini-vacanta in Delta Dunarii
  • Un circuit cultural in Romania
Din 2018: Angajatii din sectorul de stat (bugetari) vor beneficia in anul 2018 (in anumite conditii) de tichete de vacanta in valoare de 1450 lei.In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Checque Vacances si Edenred Tichet Vacanta. Acestea pot fi utilizate pentru achizitia de vacante in Romania, in agentia Elana Tour, concomitent cu tichetele de vacanta in format tiparit.