Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
  • Japonia si Orientul Indepartat
  • Japonia si Orientul Indepartat
  • Japonia si Orientul Indepartat
  • Japonia si Orientul Indepartat
  • Japonia si Orientul Indepartat

Japonia si Orientul Indepartat

 

Astfel prin Orientul Îndepărtat se poate înțelege o zonă care cuprinde din punct de vedere geografic șî cultural nord-estul extrem al Rusiei, zona de coastă a Chinei, Taiwanul, Japonia, Coreea de Sud și Coreea de Nord, Filipinele și peninsula Indochina, în care se află statele Vietnam, Cambogia și Laos. Poate cuprinde și statele din Asia de Sud-Est: Malaesia, Singapore, Myanmar, Tailanda și Indonezia.
"Orientul Îndepărtat" evocă o realitate geografică, dar și culturală, care adaugă marii distanțe față de Europa și exotismul. Astfel, Australia și Noua Zeelandă nu sunt considerate ca parte "Orientului Îndepărtat", deși se află plasată mai la răsărit decât China, de exemplu, pentru că au o cultură predominant europeană.Japonia reprezinta o destinatie culturala aparte si tot mai multi turisti doresc sa viziteze aceste tinuturi.

Marile linii de croaziera au facut cateva porturi din Japonia ca Home Port tocmai datorita interesuli crescut pentru aceste itinerarii.


Plecare din: Vancouver, British Columbia Durata:16 nopti. Vas:CelebrityMillenniumPorturi: Hakodate, Japonia-Otaru,Japonia-Petropavlovsk, Kamchatka,Rusia-Tokyo(Yokohama),Japonia-Vancouver,British Columbia-International Dateline-Tokyo,Tarifele de la 799€

Plecare din: Tianjin, China. Durata:12 nopti. Vas: Ovation of the Seas Porturi: Hong Kong, China - Shanghai, China - Singapore - Phu My, Vietnam - Naha, Japonia - Tianjin, China.Plecari: 18 Noi. Tarifele pornesc de la 1234 € de pers.
Cerere ofertă de preț