Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
  • Europa de Sud
  • Europa de Sud
  • Europa de Sud
  • Europa de Sud
  • Europa de Sud

Europa de Sud

Din porturile cheie din Veneția, Atena (Piraeus) și Istanbul, vasele pornesc pentru a merge pe urmele lui Homer, Herodot și alții. 
Care sunt cele mai populare locuri de vizitat într-o croazieră? Grecia, evident, în special insulele Corfu, Mikonos, Creta, Santorini și Rhodos; orașele antice legendare din Turcia (dintre acestea, Efes este cel mai celebru); și în ciuda faptului că se află în Orientul Mijlociu și Africa, nu Europa, Israel și Egipt. Nici coasta Adriaticii nu ar trebui uitata cu insule si orase de o frumusete aparte.

Grecia, Turcia si Marea Neagra

Insulele Canare (spaniolă Islas Canarias) sunt un arhipelag format din șapte insule de origine vulcanică din Oceanul Atlantic, relativ aproape de coasta de nord-vest a Africii. Insulele aparțin Spaniei, formând o comunitate autonomă a acestei țări.
Insulele și capitalele lor sunt:
Tenerife (capitală Santa Cruz de Tenerife);                                     Gran Canaria (capitală Las Palmas de Gran Canaria);                                  Lanzarote (capitală Arrecife);    

La Palma (capitală Santa Cruz de La Palma);                                La Gomera (capitală San Sebastián de La Gomera);                                       El Hierro (capitală Valverde);
Fuerteventura (capitală Puerto del Rosario).


Cea mai apropriată insulă se află la 108 km față de coasta de nord-vest a Africii. Avand in vedere clima lor blanda tot timpul anului precum si numeroasele atractii turistice din aceste  insule au determinat liniile de croaziera sa includa in itinerariile de Mediterana de Vest si aceste Insule mai ales in perioada rece a anului cand pasagerii se pot rasfata la teperaturi demne de plaja, scufundari si alte preocupari ...de vara.


Insulele Grecesti

Pentru cei care iubesc istoria antică, Mediterana de Est are puțini rivali. Din porturile cheie din Veneția, Atena (Piraeus) și Istanbul, vasele pornesc pentru a merge pe urmele lui Homer, Herodot și alții. Nimic nu se compara cu o croaziera prin insulele grecesti, unde daca va permiteti ca si timp dar ca si buget puteti ca in 7 pana la 14 zile sa le vizitati pe toate, incercand experiente de neuitat.
Care sunt cele mai populare locuri de vizitat într-o croazieră? Grecia, evident, în special insulele Corfu, Mikonos, Creta, Santorini și Rhodos; orașele antice legendare din Turcia (dintre acestea, Efes este cel mai celebru); și în ciuda faptului că se află în Orientul Mijlociu și Africa, nu Europa, Israel și Egipt.

 

Mediteraneana de Est

Pentru cei care iubesc istoria antică, Mediterana de Est are puțini rivali. Din porturile cheie din Veneția, Atena (Piraeus) și Istanbul, vasele pornesc pentru a merge pe urmele lui Homer, Herodot și alții.
Care sunt cele mai populare locuri de vizitat într-o croazieră? Grecia, evident, în special insulele Corfu, Mikonos, Creta, Santorini și Rhodos; orașele antice legendare din Turcia (dintre acestea, Efes este cel mai celebru); și în ciuda faptului că se află în Orientul Mijlociu și Africa, nu Europa, Israel și Egipt.

Mediteraneana de Vest

Puține locuri oferă atât de multă cultură precum Mediterana de Vest. Este cunoscută pentru stilul de viață sofisticat: sate istorice, magazine cochete, galerii de artă, vinuri fine și bucătăria rafinată. O croazieră tipică în Mediterana de Vest oprește în porturi de pe coasta Spaniei, Franței și Italiei. Insulele Baleare, Gibraltarul și insulele Corsica, Sardinia, Sicilia și Malta sunt de asemenea foarte populare. Maroc, o țară nord-africană din sudul Spaniei, este adesea inclusă în croazierele mediteraneene. Și unele vase se aventurează prin Strâmtoarea Gibraltar către Insulele Canare din Altlantic.
Cele mai populare porturi de îmbarcare și debarcare din Mediterana de Vest sunt Barcelona, Spania, Nisa (pe Riviera Franceză) și Roma, Italia. Mai multe zeci de alte porturi reprezintă opriri intermediare populare. (Notă: portul Romei este de fapt orașul Civitavecchia. Plecare din:Athena (Piraeus),Grecia.Durata:7 nopti.Vas:Royal Princess.Porturi: Athena(Piraeus),Grecia-Ephesus/Kusadasi,Turcia-Mykonos,Grecia-Santorini, Grecia-Messina,Sicilia,Italia-Napoli,Italia-Palermo,Sicilia,Italia-Roma.Tarifele pornesc de la901€pers

Plecare din: Genova,Italia.Durata:11 nopti..Vas: MSC Magnifica.Porturi: Barcelona,Spania-Casablanca,Maroc-Funchal,Madeira,Portugalia-Genova,Italia - Malaga,Spania-Roma(Civitavecchia),Italia-Tenerife,Insulele Canare.Plecari:14 Noi,06 Dec.Tarife de la 699 €

Plecare din: Venetia, Italia.Durata:7 nopti.Vas: Norwegian Jade.Porturi: Corfu, Grecia - Mykonos, Grecia - Santorini, Grecia - Venetia, Italia-Katakolon, Grecia.Plecari: 23 Iul, 06 Aug, 20 Aug, 03 Sep, 17 Sep, 01 Oct.Tarife de la 849€ pers
Cerere ofertă de preț