Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
  • Caraibe Vest
  • Caraibe Vest
  • Caraibe Vest
  • Caraibe Vest

Caraibe Vest

Caraibe VestCancun, în Peninsula Yucatan, una dintre cele mai populare stațiuni ale Mexicului. Cancun oferă posibilitataea de a face cumpărături grozave, restaurante minunate și mult diverstisment. Relativ aproape sunt celebrele ruine mayașe. Dincolo de Cancun se află Insula Cozumel, unde andochează și unele vase. Scufundările și pescuitul au făcut din Cozumel o destinație celebră.
Insulele Cayman, un alt loc legendar pentru scufundări. 2 atracții celebre: o fermă de țestoase și ”Orașul Pisicilor de Mare”, unde scufundătorii pot înota cu aceste vietăți cu figuri fioroase și totuși blânde.
Jamaica, celebră pentru muzica reggae, peisaje variate și numeroase atracții. Cea mai cunoscută: ”Cascada Dunns”, unde un râu cade în cascadă pe o serie de pietre asemănătoare unor scări pe care pot urca vizitatorii.
Haiti, pe partea vestică a marii insule Hispaniola. Îmbinarea culturilor franceze și africane este incitantă, iar arta populară este colecționată în toată lumea.
Republica Dominicană, care ocupă partea de est a insulei Hispaniola. Este bogată în obiective istorice, multe terenuri de golf și locuri pentru cumpărături.Plecare din: Havana, Cuba Durata :7 nopti Vas: MSC Opera Porturi: Cozumel, Mexic - Montego Bay, Jamaica - Havana, Cuba - Georgetown, Insulele Cayman Plecari in 2016: 03 Dec, 10 Dec, 17 Dec, 24 Dec, 31 Dec.Tarifele pornesc de la469 € de persoana in cabina

Plecare din: Miami, FL Durata:10 nopti Vas: MSC Divina Porturi: Miami, FL - Cartagena, Columbia - Cozumel, Mexic - Ocho Rios, Jamaica - Cristobal, Panama - Puerto Limon, Costa Rica Plecari in 2016: 26 Noi.Tarifele pornesc de la 489 € de persoana in cabina
Cerere ofertă de preț