Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
  • Bahamas
  • Bahamas
  • Bahamas
  • Bahamas
  • Bahamas

Bahamas

 

Este destinația nr. 1 din lume în ceea ce privește croazierele. Și în același timp este una dintre dintre cele mai greșit înțelese. 
Iată 3 lucruri pe care un profan le înțelege greșit de obicei.

Mai întâi, Bermuda nu face parte din Caraibe. Se află la aproape 1000 mile nord de Caraibe, cam la aceeași latitudine ca și Charleston, Carolina de Sud. În al doilea rând, nici Bahamas nu fac parte din Caraibe. Și ele se află în Atlantic, imediat la est de Florida și nord de Cuba, dar se află însă pe itinerariile pentru Caraibe.Și în al treilea rând, nu toate insulele Caraibelor sunt la fel. Unele sunt mari, altele mici, muntoase, plane, având reprezentate cam fiecare cultură și naționalitate.

Există 3 itinerarii de croazieră de bază în Caraibe: Caraibele de Est, Caraibele de Sud și Caraibele de Vest. Să adăugăm și Bahamas ca a patra opțiune. O condiție: ce constituie fiecare regiune este deschis dezbaterii. Majoritatea acestor croaziere operează tot anul, deși aici sunt poziționate mai puține vase vara decât iarna.

 

Croaziera 2016 - Bahamas (Miami) - Carnival Cruise Lines - Carnival Fascination - 4 nopti

 

Majoritatea croazierelor către Bahamas pleacă din Miami sau Port Everglades (Ft. Lauderdale). Altele pleacă din Port Canaveral (la est de Orlando) sau Tampa. Ca și în cazul unei croaziere către Ensenada, oamenii de la bord sunt foarte diferiți. Portul principal din Bahamas este Nassau, cu cumpărături grozave, atracții istorice și scufundări. Itinerariile de 4 zile includ de cele mai multe ori Freeport. Bahamas sunt vizitate ocazional în cazul itinerariilor mai lungi care pleacă din New York, Baltimore sau Philadelphia.


Plecare din: Miami, FL Vas: Carnival Fascination Porturi: Miami, FL - Nassau, Bahamas - Plecari in 2016: 05 Dec Pret : Tarifele pornesc de la 159 $ de persoana in cabina dubla interioara. Oferta valabila in limita disponibilitatilor.

Plecare din: Portul Canaveral, FL Vas: Carnival Valor Porturi: Freeport (Port Lucaya), Bahamas - Nassau, Bahamas - Plecari in 2016: 30 Oct, 06 Noi, 13 Noi, 20 Noi, 27 Noi, 04 Dec, 11 Dec, 18 Dec, 25 Dec. Tarifele pornesc de la 189 $ de persoana in cabina

Plecare din: Portul Canaveral, FL Vas: Carnival Victory Porturi: Freeport (Port Lucaya), Bahamas - Nassau, Bahamas - Plecari in 2016: 17 Iul, 24 Iul, 31 Iul, 07 Aug, 14 Aug, 21 Aug, 28 Aug, 04 Sep, 11 Sep, 18 Sep, 25 Sep, 02 Oct, 09 Oct, 16 Oct, 23 Oct.
Cerere ofertă de preț