Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
  • Africa
  • Africa
  • Africa
  • Africa
  • Africa

Africa

Africa

 

Este aproape imposibil să rezumăm toate itinerariile care includ porturile asiatice. Există însă câteva modele generale. Dacă contextul politic permite, mai multe croaziere se ”strecoară” printre insulele Indoneziei, Malaeziei, Filipinelor și Singapore. Un al doilea model: Asia de Sud-Est, cu Thailanda, Vietnam și Singapore ca și țări cheie. Porturile din India se înscriu în puține itinerarii, adesea în legătură cu Sri Lanka și Maldivele. Hong Kong și alte porturi mari din China și Taiwan constituie un alt itinerariu tipic.

În final, Japonia și Corea de Sud reprezintă o combinație geografică naturală pentru croaziere. Majoritatea croazierelor care vizitează Asia au loc între lunile octombrie și mai, deși câteva vase rămân și în timpul lunilor de vară.
Sunt dominante 5 mari itinerarii pentru Africa: Primul include țările africane din nord-vest, Tunisia și Maroc, uneori în combinație cu Insulele Canare și Madeira.  În general, aceste croaziere au loc din mai până în octombrie

 

În cele din urmă, unul dintre cele mai legendare itinerarii de croazieră dintre toate, pe Râul Nil, de obicei între Aswan și Luxor, Egipt. Croazierele pe Nil sunt operaționale tot timpul anului și folosesc ambarcațiuni special concepute pentru croazierele pe râuri – spre deosebire de Amazon, pe Nil nu navighează vase de croazieră cu curse regulate.


Plecare din: Durban, Africa de Sud Durata:3 nopti Vas: MSC Sinfonia Porturi: Durban, Africa de Sud - Insula Portuguese, Mozambique Plecari in 2016: 18 Noi, 25 Noi, 02 Dec, 09 Dec, 16 Dec.Tarifele pornesc de la 490 € de persoana in cabina dubla interioara.

Plecare din: Durban, Africa de Sud Durata:7 nopti Vas: MSC Sinfonia Porturi: Durban, Africa de Sud - Insula Portuguese, Mozambique - Ilha de Mozambique, Mozambique Plecari in 2016: 11 Noi, 19 Dec. Tarifele pornesc de la 898 € de persoana in cabina dubla.

Plecare din: Cape Town, Africa de Sud Vas: Nautica - Durata:15 nopti - Pret:2999 €/ pers Porturi: Cape Town, Africa de Sud - Durban, Africa de Sud - Maputo, Mozambique - Richards Bay, Africa de Sud - East London, Africa de Sud - Walvis Bay, Namibia - Por
Cerere ofertă de preț